Жилищна сграда "Магнолия" Жилищна сграда "Магнолия" е инвестиция на строителна компания "Микра-КМ" ЕООД и ще бъде изцяло построена с ресурси на "Микра-КМ" ЕООД. Сградата се разполага на терен от 800 м2 в централната част на квартал "Васил Левски" в град Ботевград и представлява жилищна кооперация състояща се от 4 тристайни, 11 двустайни, 1 едностаен апартамент, 2 магазина и 6 гаража.

      Местоположението е избрано в новата източна част на града, окъдето има бърз и удобен достъп до магистралния път свързващ Ботевград със София. Същевременно централната част на града е в непосредствена близост, осигурявайки достъп на живущите до съвременни административни и търговски услуги. Благодарение на активното развитие на община Ботевград в близост до жилищна сграда "Магнолия" отвориха врати нова детска градина, училище и православен храм.

Design by Yonko Vassilev

      Сградата предлага разнообразни по големина съвременни жилища, които са изпълнени с професионална прецизност и качествени материали при строго спазване на строителните процедури според българското законодателство. В процеса на проектиране са взети под внимание изискванията на съвременния клиент за удачно съчетаване на ново жилище с добро функционално разпределение на помещенията и вариантност в големината, което да му осигурява възможност за избор между различни типове жилища. В жилищна сграда "Магнолия" са предвидени и две търговски помещения, а в непосредствена близост се намира бизнес-търговски център "Микра", който е в процес на завършване.Проектирани са няколко типа жилища - едностайни, двустайни и тристайни апартаменти като квадратурите варират от 35 кв.м. до 105 кв.м. Всяко от жилищата се състои от входно антре, дневна стая с кухненски бокс и трапезария, баня с тоалетна. Наличието на една или две спални и балкон е в зависимост от големината на съответното жилище. За всяко от тях има предвидено складово помещение на сутеренното ниво. Гаражите в партерните етажи както и отредените паркоместа в рамките на комплекса осигуряват достатъчно място за паркиране на леки коли.

      За построяването на жилищната сграда са използвани материали по БДС: бетон клас В20, стомана СтAI и СтAIII за стоманобетонната конструкция. Външните ограждащи стени и вътрешните преградни стени ще бъдат от висококачествени решетъчни тухли по БДС 626. Всички външни стени са топлоизолирани с експандиран пенополистирен (EPS), а покривните плочи с екструдиран пенополистирен (XPS). Фасадите на сградите ще бъдат цялостно обработени с полимерна фасадна мазилка, висококачествена дървена облицовка и камък тип "гнайс". Външната дограма е 4 камерна PVC със стъклопакет и специални уплътнения.

      За отоплението на всяко от тях са предвидени индивидуални газови котлета за обслужване на радиаторите и затоплянето на водата в жилището. m
      На желаещите клиенти да станат собственици на ново жилище в кооперация "Магнолия" "Микра-КМ" ЕООД предлага изгодни индивидуални схеми за разсрочено изплащане в зависимост от техните финансови възможности. За повече информация използвайте телефоните за връка публикувани в сайта ни. Благодарим предварително!

Телефони за контакт:
0878 494 333
0723 636 65